СЕНДВІЧ З ШИНКИ ТА СИРОМ ГАУДА

Французький міні багет з начинкою з сиру Гауда з насінням кмину, копченою шинкою, листям салату і легким м’яким вершковим сиром.

Складові

  • 4227680 Багет французький міні
  • Нарізаний сир Гауда з насінням кмину
  • копчена шинка
  • Листя салату
  • Вершковий сир

Спосіб приготування

Розморозити французький міні багет протягом 20 хвилин при температурі 22 ° C. Випікати з парою 8-10 хвилин при 200-210 ° C. Розрізати на дві частини по вертикалі.
Розподілити шар вершкового сиру з обох сторін, приправити перцем і сіллю.
Покласти на одну половинку листя салату, сир Гауда і копчену шинку.
Закрийте бутерброд, трохи притисніть і почекайте 1 хвилину, щоб подати

  1. Розморозити французький міні багет протягом 20 хвилин при температурі 22 ° C. Випікати з парою 8-10 хвилин при 200-210 ° C. Розрізати на дві частини по вертикалі.
  2. Розподілити шар вершкового сиру з обох сторін, приправити перцем і сіллю.
  3. Покласти на одну половинку листя салату, сир Гауда і копчену шинку.
  4. Закрийте бутерброд, трохи притисніть і почекайте 1 хвилину, щоб подати

Інформація про базовий продукт