МУЛЬТИЗЕРНОВИЙ СЕНДВІЧ З КОПЧЕНОЇ СКУМБРІЇ ТА КАРТОПЛЕЮ

Оригінальний сендвіч на основі мультизернового багету з насінням з начинкою з копченої скумбрії і картоплі

Складові

  • 4229820 Багет мультизерновий міні з насінням
  • Копчене філе скумбрії
  • Приготовлена молода картопля
  • Майонез
  • Гірчиця у зернах
  • Лук шалот
  • Петрушка

Спосіб приготування

  1. Розморозити мультизерновий міні багет з насінням протягом 30 хвилин при температурі 22 ° C. Випікати з парою 7-10 хвилин при 200-210 ° C. Дати охолонути. Розрізати на дві частини по вертикалі.
  2. Змішайте гірчицю у зернах з майонезом або м’яким свіжим сиром, щоб отримати більш легкий варіант.
  3. Намазати готовим соусом дві половинки багета
  4. На одну з половинок викласти слайсами нарізану картоплю, потім шматочки копченого філе скумбрії
  5. Зверху викласти дрібно нарізану цибулю шалот і петрушку

Інформація про базовий продукт