МУЛЬТИЗЕРНОВИЙ СЕНДВІЧ З КОПЧЕНОЇ СКУМБРІЇ ТА КАРТОПЛЕЮ
МУЛЬТИЗЕРНОВИЙ СЕНДВІЧ З КОПЧЕНОЇ СКУМБРІЇ ТА КАРТОПЛЕЮ
Оригінальний сендвіч на основі мультизернового багету з насінням з начинкою з копченої скумбрії і картоплі
Складові
4229820 Багет мультизерновий міні з насінням
Копчене філе скумбрії
Приготовлена молода картопля
Майонез
Гірчиця у зернах
Лук шалот
Петрушка
Спосіб приготування
Розморозити мультизерновий міні багет з насінням протягом 30 хвилин при температурі 22 ° C. Випікати з парою 7-10 хвилин при 200-210 ° C. Дати охолонути. Розрізати на дві частини по вертикалі.
Змішайте гірчицю у зернах з майонезом або м’яким свіжим сиром, щоб отримати більш легкий варіант.
Намазати готовим соусом дві половинки багета
На одну з половинок викласти слайсами нарізану картоплю, потім шматочки копченого філе скумбрії
Зверху викласти дрібно нарізану цибулю шалот і петрушку