БУРГЕР НА СНІДАНОК

Бургер на сніданок на основі булочки А-ля Бріош зі смаженим яйцем, хрустким беконом, листями салату, томатами і теплим томатним соусом.

Складові

  • 5001675 Булочка А-ля Бріош
  • Котлета для бургера (або вегетаріанський варіант)
  • Яйце (або омлет IQF)
  • Бекон
  • Салат
  • Помідор
  • Цибуля

Спосіб приготування

  1. Дефростувати булочку А-ля Бріош протягом 30 хвилин при температурі 22 ° C. Підігріти близько 3 хвилин при 200 ° C
  2. Підсмажити котлету для бургера, бекон і яйце
  3. Зібрати бургер з смаженим яйцем, зверху і прикрасити кільцями цибулі, слайсами помідора і листям салату
  4. Подавати в гарячому вигляді з томатним соусом

Інформація про базовий продукт