БУРГЕР З СИРОМ ГРИЛЬ

Мультизерновий бублік із жареним сиром халумі, грибами по-грецьки, оливками та соленими анчоусами.

Складові

  • 5001768 Бейгл Мультизерновий
  • Сир Халлумі
  • Гриби по-грецьки (печериці по-грецьки)
  • Оливки
  • Анчоуси (солоні в олії)

Спосіб приготування

  1. Гриби по-грецьки: гриби тушкувати в оливковій олії з цибулею та часником, білим вином і томатною пастою. Приправити насінням коріандру, лавровим листом, чебрецем і білим перцем.
  2. Обсмажте товстим шматоком сиру халлумі на сковороді.
  3. Швидко запекти бейгл. Нарізати горизонтально.
  4. Нарізати оливки скибочками і процідіти філе анчоусів.
  5. Складіть бутерброд і подавайте теплим.

Інформація про базовий продукт