БУРГЕР НА СНІДАНОК
Бургер на сніданок на основі булочки А-ля Бріош зі смаженим яйцем, хрустким беконом, листями салату, томатами і теплим томатним соусом.
Складові
- 5001675 Булочка А-ля Бріош
- Котлета для бургера (або вегетаріанський варіант)
- Яйце (або омлет IQF)
- Бекон
- Салат
- Помідор
- Цибуля
Спосіб приготування
- Дефростувати булочку А-ля Бріош протягом 30 хвилин при температурі 22 ° C. Підігріти близько 3 хвилин при 200 ° C
- Підсмажити котлету для бургера, бекон і яйце
- Зібрати бургер з смаженим яйцем, зверху і прикрасити кільцями цибулі, слайсами помідора і листям салату
- Подавати в гарячому вигляді з томатним соусом
Інформація про базовий продукт